ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

لیست Close Friends در اینستاگرام چیست و چگونه آن را ایجاد کنیم

چگونه تمام فعالیت های خود را در اینستاگرام مشاهده کنیم (۶)

لیست Close Friends در اینستاگرام چیست و چگونه آن را ایجاد کنیم

 

لیست Close Friends در اینستاگرام چیست و چگونه آن را ایجاد کنیم

هنگامی که شما استوری های خودتان را منتشر می کنید این استوری برای تمام کسانی که شما را دنبال کرده اند قابل نمایش می باشد. به تازگی اینستاگرام یک قابلیت جدید را با نام Close Friends یا دوستان نزدیک منتشر کرده است که می توانید با استفاده از آن لیستی از نزدیک ترین دوستان یا اشخاصی که نیاز دارید ایجاد کنید. با این کار می توانید بعضی از استوری های خودتان را تنها با افراد نزدیک خود به اشتراک بگذارید.

نحوه ایجاد لیست دوستان نزدیک :

برنامه اینستاگرام را باز کنید سپس وارد بخش پروفایل شوید اکنون بر روی آیکون سه خط که در بالا گوشه سمت راست صفحه هست کلیک کنید، اکنون بر روی Close Friends کلیک کنید حال می توانید دوستان خود را با کلیک به گزینه ADD به لیست دوستان نزدیک خود اضافه نمایید سپس بر روی گزینه Done کلیک کنید.

لیست Close Friends در اینستاگرام چیست و چگونه آن را ایجاد کنیم

لیست دوستان نزدیک این امکان را به شما می دهد تا بتوانید استوری های خودتان به جای اینکه برای همه قابل مشاهده باشد را تنها برای افراد نزدیک خود که انتخاب کرده اید به اشتراک بگذارید و برای این کار در زمان ارسال استوری کافی است بر روی گزنیه Close Friends کلیک کنید.

لیست Close Friends در اینستاگرام چیست و چگونه آن را ایجاد کنیم

زمانی که شما استوری خودتان را ارسال کردید این استوری با برچسب ‘Close friends’ برای افراد شما منتشر می شود که تنها آنها قادر هستند استوری به اشتراک گذاری شده  شما را مشاهده کنند.

با وجود اینکه ویژگی دوستان نزدیک در اینستاگرام یک قابلیت مفید می باشد اما اینستاگرام باید به کابران اجازه دهد بیشتر از یک گروه برای اشتراک گذاری ایجاد کنند. بیشتر افراد تمایل دارند تا گروه های مختلفی برای اشتراک پست های خود داشته باشند به عنوان مثال تمایل دارند که بعضی از پست ها را برای همه یا تنها برای دوستان بعضی ها را برای افراد خانواده خود به اشتراک بگذارند.

این ویژگی بر روی هر دو سیستم عامل IOS و اندروید قابل دسترس می باشد با این حال چون آپدیت ویژگی های اینستاگرام بر اساس منطقه کاربران می باشد ممکن است برای بعضی از کاربران این ویژگی هنوز باز نشده باشد و تنها راه این است که منتظر بمانند تا این بخش با توجه به منطقه آنها فعال گردد همچنین سعی کنید همیشه از آخرین نسخه برنامه اینستاگرام استفاده نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!