آموزش پیدا کردن سریال نامبر گوشی های اندرویدی
آموزش پیدا کردن سریال نامبر گوشی های اندرویدی

سریال نامبر گوشی شما یک کد منحصر به فرد می باشد که از طرف کارخانه سازنده برای گوشی شما ارائه شده است. همان طور که دو اثر انگشت به هیج وجه به یک دیگر شباهت ندارند دو سریال نامبر گوشی هم متفاوت می باشند.
برای پیدا کردن سریال نامبر شما می توانید از روش های زیر استفاده نمایید.
سریال نامبر ها ترکیبی از اعداد و حرف می باشند. سریال نامبر گوشی داری تعداد مشخصی نمی باشد و میزان طول آن بستگی کارخانه سازنده دارد. سریال نامبر معمولا با علامت S/N بر روی جعبه گوشی مشخص شده است. در گوشی های اندرویدی مسیر پیدا کردن سریال نامبر ممکن است کمی متفاوت باشد و به طور کلی با خواندن این مطلب یک دیده کلی نسبت به نحوه پیدا کردن این مسیر به شما می دهد.
مرحله یک پیدا کردن سریال نامبر از روی جعبه گوشی :
اولین جایی که می توانید برای پیدا کردن سریال گوشی به آن مراجعه کنید جعبه گوشی می باشد،سریال نامبر را معمولا پشت جعبه و در کنار شماره IMEI می باشد که می توانید آن را پیدا نمایید.
مرحله دوم باتری دستگاه :
امروزه اکثر گوشی ها با باتری های غیرقابل جدا شدن ساخته می شود، با این حال اگر گوشی شما به گونه ای است که می توانید باتری آن را جدا کنید قادر به پیدا کردن سریال نامبر گوشی در پشت باتری بر روی بدنه می باشید.
مرحله سوم بررسی تنظیمات گوشی :
برای پیدا کردن سریال نامبر از طریق گوشی کافی است به Settings >System مراجعه بفرمایید.
اکنون به مسیر About>Status مراجعه کنید.
سریال نامبر شما در پایین همین بخش قرار دارد که می توانید آن را مشاهده کنید.
گاهی ممکن است با رفتن به این مسیر شماره سریال خودتان را مشاهده نکنید و این بدین دلیل است که هر سازنده تنظیمات تقریبا متفاوتی بر روی گوشی خود اعمال می کند برای پیدا کردن سریال نامبر کافی است کمی در همین بخش about جستجو کنید.
سریال نامبر گوشی چست و چرا باید به صورت خصوصی باقی بماند ؟
شماره سریال گوشی شما معمولا توسط سازنده برای بررسی گوشی شما در موارد تایید گارانتی و تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد. البته ممکنه این سوال برای شما پیش بیاید که وقتی سریال نامبر در روی جعبه گوشی چاپ می شود و در معرض دید می باشد چطور ممکن است خصوصی باشد این نکته را باید مد نظر قرار دهید که شما گوشی را از یک فروشنده معتبر دریافت می کنید و پس از آن جعبه برای مراجعات بعدی در اخیتار خودتان می باشد.به عنوان مثال با عمومی کردن شماره سریال خودتان شخصی گوشی خودش را با استفاده از آن زد گارانتی ببرد و با این کار باعث شود گارانتی گوشی شما باطل گردد.
همچنین اکثر شرکت ها بر اساس شماره سریال و منطقه ی کاربران آپدیت های خودشان را ارائه می کنند و کاربران را بر اساس شماره سریال گوشی می شناسند پس چه دلیلی دارد که شما این شماره مهم را در اختیار عموم قرار دهید.