آموزش بک آپ گرفتن از ویندوز های ۷،۸،۱۰
آموزش بک آپ گرفتن از ویندوز های ۷،۸،۱۰
با سلام خدمت تمام کاربران سایت پی سی کوئست با آموزش بک آپ گیری از ویندوز در نسخه های ۷،۸،۱۰ در خدمتان هستیم.
همان طور که اطلاع دارید ویندوز ابزاری برای بک آپ گیری در اختیارتان قرار می دهد این ابزار به اندازه ای کارایی دارد که شما را از استفاده نرم افزار های دیگر بی نیاز کند.
گاهی ممکن است نرم افزار هایی که برای بک آپ معرفی می گردند امکاناتی در اختیارتان بگذارند که این امکانات را در ابزار های موجود در ویندوز نداشته باشند ولی با این تفاسیر همچنان ابزار های ویندوز گزینه مناسب و معقولی برای استفاده و بک آپ گیری می باشند.
البته ابن نکته را هم اضافه کنم که بک آپ گرفتن به صورت ایمیج کاملا خالی از عیب نیست یکی از مشکلات این است که شما نمی توانید بک آپ گرفته شده را داخل سیستم دیگری اجرا کنید. زیرا بک آپ ای که ایجاد کرده اید تنها مخصوص سیستم خودتان می باشد.
۱- برای شروع بک آپ گیری open system hmage backup را اجرا کنید:
دسترسی به این ابزار در نسخه های ویندوز ۷،۸،۱۰ متفاوت می باشد به همین دلیل نحوه پیدا کردن این ابزار را به شما توضیح می دهیم:
باز کردن open system hmage backup در ویندوز ۱۰ :
در ویندوز ۱۰ بر روی start کلیک کنید سپس داخل قسمت سرچ backup را جستجو نمایید و ابزار مورد نظر را انتخاب نمایید ( همانند تصویر زیر)
پس از ورود به “Backup and Restore (Windows 7)” بر روی “Create a system image” کلیک کنید
باز کردن open system hmage backup در ویندوز ۸ :
در ویندوز ۸ بر روی دکمه استارت کلیک کنید و در قسمت جستجو عبارت File History را سرچ نمایید و بر روی آن کلیک کنید.
پس از ورود به قسمت File History بر روی گزینه System Image Backup کلیک نمایید.
باز کردن open system hmage backup در ویندوز ۷ :
در ویندوز ۷ بر روی استارت کلیک کنید و در قسمت سرچ گزینه backup and restore را انتخاب نمایید.
پس از ورود به Backup and Restore بر روی Create a system image کلیک نمایید.
مرحله دوم : نحوه ساختن ایمیج از سیستم عامل :
پس از اجرای ابزار ایمیج گرفتن بقیه مراحل در تمام ویندوز ها یکسان می باشد.
پس از اجرای برنامه در اولین اقدام شروع به اسکن درایورها می کند تا اگر هارد اکسترنال یا درایور خارجی مثل DVD ROM متصل کرده باشید آنها را لیست نمایید، و به شما این امکان را می دهد تا در صورتی که خودتان بخواهید فایل ایمیج را داخل آنها ذخیره کنید. پس از انتخاب محل ذخیره فایل ایمیج بر روی دکمه Next کلیک نمایید.
به طور پیش فرض این ابزار درایوی که سیستم عامل بر روی آن نصب شده باشد را انتخاب می کند. شما می توانید درایور های دیگر خودتان را برای ایمیج گرفتن انتخاب کنید اما حجم نسخه بک آپ شما زیاد میگردد.
این قسمت حجم تنهایی ایمیج خودتان را مشاهده می کنید برای شروع بک آپ گیری کافی هست بر روی گزینه Start Backup کلیک نمایید.
در این قسمت به شما میزان پیشرفت بک آپ گرفتن را نمایش می دهد. بسته به کامپیوتر شما و حجم ایمیجی که در حال تهیه هستیم زمان بک آپ گرفتن متغییر می باشد.
مرحله آخر : ساخت دیسک پشتیبان یا دیسک نجات برای تعمییر ویندوز :
پس از پایان عملیات بک آپ سیستم یک پیغام را نمایش می دهد و به شما پیشنهاد می کند که یک دیسک نجات برای خودتان ایجاد نمایید.( به شما پیشنهاد میکنم حتما این دیسک نجات را درست کنید تا در صورتی که به مشکلی بر خوردید بتوانید سیستم عامل خودتان را به حالت اولیه خودش در آورید)
پس هر زمان که سیستم شما دچار مشکل شد می توانید از دیسک نجات استفاده کنید و سیستم خودتان به زمانی که در حال درست کار کردن بود بر گردانید.
ویندوز ابزار System Image Recovery را برای استفاده از دیسک نجات قرار داده است گه می توانید از این ابزار استفاده نمایید.
نکته مهم : همان طور که گفتم عملیات بک آپ گرفتن بستگی به سیستم شما و حجم فایل بک آپ دارد پس زمانی ایمیج گرفتن را شروع کنید که مطمئن هستید هیچ کاری با سیستم ندارید.