ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

آموزش حذف حساب اینستاگرام

چگونه تمام فعالیت های خود را در اینستاگرام مشاهده کنیم (۶)
ب

آموزش حذف حساب اینستاگرام

آموزش حذف حساب اینستاگرام

قطعاً روزی میرسه که تصمیم به حذف حساب کاربری در اینستاگرام می گیرید!

اما امکان حذف حساب از طریق نرم افزار اینستاگرام در گوشی های موبایل فراهم نیست.

این امر باعث میشه که کاربرا گیج بشن و فکر کنن اصلا چنین امکانی وجود نداره.

اما نه, شما میتونید با چند تا کلیک ساده حساب کاربری اینستاگرام رو حذف کنید, برای این کار فقط کافیه ادامه همین مطلب رو بخونید.

غیر فعالسازی حساب

ابتدا از این لینک وارد وبسایت اینستاگرام بشید.

برای این کار مهم نیست از چه سیستم عاملی استفاده میکنی (Android,IOS,Windows ….) فقط کافیه با یک مرورگر این کار رو انجام بدید.

حالا با وارد کردن شماره تلفن, ایمیل و یا نام کاربری با رمز عبور وارد حساب خودتون بشید.

بعد از که وارد حساب شدید از منوی بالا روی آیکون آدمک کلیک کنید, مثل تصویر زیر:

بعد از این صفحه پروفایل شما نمایش داده میشه و شما باید روی “Edit Profile” کلیک کنید, مثل تصویر:

حالا مطمئن بشید که صفحه ای مثل صفحه زیر برای شما باز شده :

برای ادامه روی متنی که با رنگ آبی نوشته شده “Temporarily disable my account” کلیک کنید تا به صفحه زیر هدایت شوید :

 

در اینجا فقط کافیه دلیل حذف حساب کاربری خودتون رو انتخاب کنید که با انتخاب گزینه های مخلف اینستاگرام راه حل های مختلفی برای رفع مشکل شما رو ارائه میکنه.

و با وارد کردن رمز عبور گزینه کافیه بر روی “Temporarily Disable Account” کلیک کنید.

با این کار شما به صفحه ورود اینستاگرام هدایت می شوید و اگر سری به پروفایل خود بزنید با صفحه خطا مواجه خواهید شد!

بازگردانی حساب

اگر خواستید دوباره به اینستاگرام برگردید و حساب خودتون رو پس بگیرید, بسیار ساده است!

تنها کافیه دوباره به وبسایت اینستاگرام رو باز کنید و وارد حساب کاربریتون بشید.

البته! اگر تازه حساب رو غیر فعال کردید باید حداقل یک روز صبر کنید تا دوباره بتونید وارد بشید.

حذف حساب اینستاگرام

برای حذف حساب اینستاگرام شما نمی تونید از گوشی های IOS, Android و … هر سیستم عامل دیگه ای استفاده کنید.

در حال حاظر تنها راه ورود به وبسایت اینستاگرام و غیر فعالسازی و حذف حساب از وبسایت هست.

برای این کار طبق مراحل بالا وارد سایت شده و وارد حساب خودتون بشید.

حالا وارد این لینک شده و مانند تصویر یکی از دلایل خود را انتخاب کنید و ادامه دهید

با کلیک بر روی “Permanently delete my account” حساب شما به طور کامل حذف شده و قابل بازگشت نیست!

اگر خواستید قبل از حذف حساب کاربریتون فعالتهای قبلی خودتون رو هم برسی کنید میتونید از این مطلب استفاده کنید : چگونه تمام فعالیت های خود را در اینستاگرام مشاهده کنیم

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!