ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

نحوه پاک کردن اکانت جیمیل به طور کامل

نحوه پاک کردن اکانت جیمیل به طور کامل

نحوه پاک کردن اکانت جیمیل به طور کاملنحوه پاک کردن اکانت جیمیل به طور کامل

اکثرا کاربران نگران اطلاعات و حریم خصوصی خود هستند و شرکت های مانند گوگل اطلاعاتی را درباره کاربران خود دارند،اطلاعاتی از قبیل سابقه جست و جو شما،سابقه مرور توسط برنامه Google Chorme،عادات مشاهده ویدیو از طریق YouTube و حتی ایمیل های ارسالی شما اگرچه تمام این اطلاعات به صورت ناشناس می باشند و به طور مستقیم باعث نمی شوند تا هویت شما مشخص گردد با این حال افراد زیادی هستند که نگران حریم خصوصی خود می باشد. اما همان طور که قبلا هم به آن اشاره کردم امنیت در دنیای دیجیتال و اینترنت یک امر نسبی می باشد.

Gmail و مسائل مربوط به حریم خصوصی :

ماهیت ایمیل به طور کلی ناامن می باشد زیرا هیچ رمزگذاری در فرآیند آن وجود ندارد،ایمیل تنها یک پیام متنی است که بین دو سرور رد و بدل می شود و هرکسی با کمی تلاش می تواند به آن نفوذ کند و پیام بین شما و فرد مقابل شما را مشاهده نماید.

اما سرویس جیمیل از بسیاری از ارائه دهندگان سرویس ایمیل یک قدم جلو تر می باشد و به حفظ حریم خصوصی کاربران خود احترام می گذارد و برای این کار از پروتکول HTTPS استفاده می نماید. سرویس Https این امکان را می دهد که تمام پیام ها ارسالی رمز گذاری شوند.

یکی از راه های کسب درآمد توسط گوگل و جیمیل اسکن پیام های ورودی و خروجی برای بررسی کلمات کلیدی می باشد،پس از بررسی کلمات کلیدی گوگل تبلیغات هدفمندی را برای کاربر نمایش می دهد. همین بررسی کلمات کلیدی در پیام ها باعث شده تا افراد درباره حریم خصوصی خود نگران باشند.

نحوه پشتیبان گیری از جیمیل قبل از حذف اطلاعات

بهترین کار قبل از اینکه تمام اطلاعات خودتان را از روی سرور های گوگل حذف نمایید تهیه نسخه پشتیبان می باشد. گوگل یک راه حل ساده و راحت برای پشتیبان گیری از تمام اطلاعات شما را در اختیارتان قرار می دهد این پشیبان گیری شامل اطلاعات اکانت جیمیل،عکس ها،فایل های گوگل درایو و یوتیوب می باشد. پس از دریافت پشتیبان خود می توانید این فایل را بر روی رایانه شخصی خودتان نگهداری کنید و یا آنها را بر روی سرور های ابری آپلود نمایید.

۱- در هنگام فرایند حذف اکانت جیمیل می توانید گزینه پشتیبان گیری از اطلاعات را انتخاب کنید یا به صورت مستقیم وارد لینک زیر شوید. https://takeout.google.com/settings/takeout

۲-سرویس گوگل که قصد دارید از آن فایل پشتیبان تهیه کنید را انتخاب نمایید.

۳-بروی گزینه Next کلیک کنید.

۴-فرمت بایگانی فایل را انتخاب کنید متداول ترین فرمت .zip می باشد.

۵-بر روی گزینه Create archive کلیک کنید.

۶- اکنون گوگل  به گردآوری و آرشیو فایل های شما می پردازد.

۷-اگر شما دریافت فایل پشتیبان را از طریق ایمیل انتخاب کرده اید باید قبل از اینکه حساب خود را حذف کنید فایل پشتیبان خودتان را در جای مطمئن ذخیره کنید.

نحوه پاک کردن حساب Gamil

برای حذف حساب Gmail خود نیاز به یک مرورگر تحت دسکتاپ دارید، برنامه های خود گوشی قابلیت حذف اکانت ندارند و مروگر های خود گوشی هم قابل اطمینان نیستند. البته قبل از اینکه اکانت ایمیل خودتان را حذف کنید بهتر است اطلاعات داخل اکانت خود را یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

۱- بروی این لینک کلیک کنید تا وارد سایت گوگل شوید.

۲- بر روی دکمه sign-in کلیک کنید.

۳-برای وارد شدن به اکانت خودتان اطلات حساب کاربری را وارد کنید.

۴-در  صفحه باز شده به دنبال گزینه “Account Preferences” بگردید و  بر روی آن کلیک کنید.

۵-بر روی “Delete your account or services” کلیک کنید.

۶-در صفحه بعد بر روی “Delete products” کلیک کنید.

۷-دوباره رمز عبور خود را وارد کنید.

۸-قبل از حذف اکانت یک پشتیبان از اطلاعات خود تهیه کنید.

۹- بر روی آیکون سطل زباله کلیک کنید.

۱۰- اگر شما سرویس فعالی داشته باشید نیاز دارید تا یک ایمیل پشتیبان وارد نمایید.

۱۱-اکنون یک ایمیل برای شما بر روی حساب پشتیبان ارسال می شود که باید آن را تایید نمایید.

۱۲- در ایمیلی که برای شما ارسال شده است یک لینک قرار دارد که برای حذف اکانت باید بر روی آن کلیک کنید.

۱۳- اطلاعات حساب خود را وارد کنید با این کار اکانت جیمیل شما حذف خواهد شد.

نحوه پاک کردن جیمیل و حساب های دیگر گوگل :

در بخش اول شما فقط می توانستید حساب جیمیل خود را حذف نمایید در این بخش به غیر از جیمیل می توانید حساب های دیگر خود در گوگل را حذف نمایید با این روش می توانید انتخاب کنید کدام سرویس های خود را حذف کنید و کدام ها را نگه دارید.

۱- وارد سایت گوگل شوید. کلیک کنید.

۲- بر روی دکمه sign-in کلیک کنید.

۳-با اطلاعات حساب کاربری خودتان وارد شوید.

۴-در  صفحه باز شده به دنبال گزینه “Account Preferences” بگردید و  بروی آن کلیک کنید.

۵-بر روی گزینه “Delete your account or services” کلیک کنید.

۶-در صفحه باز شده بر روی گزینه delete Google Account and data کلیک کنید.

۷-دوباره رمز خود را وارد کنید.

۸- از اطلاعات خودتان نسخه پشتیبان تهیه کنید.

۹-تیک هر دو چک باکس را بزنید.

۱۰-بر روی گزینه Delete account کلیک کنید.

چگونه اکانت حذف شده را بازیابی کنیم :

اگر شما حساب کاربری جیمیل خودتان را حذف کرده باشید، ولی از اطلاعات آن نسخه پشتیبان تهیه نکرده باشید می توانید تا یک هفته بعد اطلاعات حساب خود را بازیابی نمایید زیرا گوگل به مدت یک هفته اطلاعات شما را بر روی سرور های خود نگه داری می کند. این نکته را باید مد نظر داشته باشید اگر بیشتر از یک هفته از زمان حذف اکانت شما گذشته باشد ممکن است نتوانید تمام اطلاعات خودتان را بازیابی نمایید.

مراحل بازیابی اکانت :

۱- وارد صفحه بازیابی گوکل شوید.کلیک کنید

۲- برای ورود، ایمیل یا شماره موبایل خودتان را که قصد بازیابی آن را دارید وارد کنید.

۳-بر روی گزینه try to restore account کلیک کنید.

۴- بازیابی اکانت کمی طول می کشد و پس از صرف چند دقیقه اکانت شما بازیابی می گردد.

حذف تمامی ایمیل ها به جای حذف حساب Gmail :

یکی از مشکلاتی که با حذف کردن حساب جیمیل برای شما پیش می آید غیر فعال شدن آدرس ایمیل شما می باشد و هرکس که بخواهد برای شما پیامی ارسال کند با مشکل مواجه می شود. همچنین اگر با همین آدرس ایمیل در سرویس خاصی عضو شده باشید باید قبل از پاک کردن ایمیل خود به تغییر آدرس آن بپردازید و این کار به اندازه کافی وقت گیر و پر دردسر می باشد.

یک راه حل این است که شما به جای حذف اکانت تمام محتوای Gmail خود را پاک نمایید با این کار حساب شما برای تبلیغات اسکن نمی شود شما می توایند با وقت بیشتری پیام های خود را چک نمایید و به آرامی مخاطبین خودتان را برای انتقال به یک ایمیل جدید با خبر سازید.

نحوه پاک کردن ایمیل :

۱- در هر قسمتی که از اکانت جیمیل خودتان هستید بر روی جعبه جستجو کلیک کنید و عبارت in:anywhere را دقیقا وارد نمایید.

۲- اکنون دکمه اینتر را بزنید با این کار تمام پیام های شما بارگزاری می شود.

۳-اکنون بر روی دکمه رفرش که به صورت یک فلش هست کلیک کنید.

۴-تمام پیام های خودتان را انتخاب کنید.

۵-بر روی دکمه Delete برای پاک کردن پیام های خودتان کلیک کنید.

۶- در پیغامی که برای شما نمایش داده می شود بر روی OK کلیک کنید.

۷-تمام ایمیل های شما به طور خودکار به سطل آشغال منتقل می شود و پس از گذشت ۳۰ روز به طور کامل حذف می شود.

۸-اکر دوست ندارید که ایمیل ما بعد از ۳۰ روز حذف شود کافی است به پوشه سطل آشغال مراجعه کنید.

۹-بر روی گزینه Empty trash now کلیک نمایید.

۱۰-سپس بر روی ok کلیک نمایید.

پس از حذف تمام ایمیل ها هنوز چند مورد دیگر می باشد که باید آنها را بررسی نمایید تا اطلاعات خصوصی شما به طور کامل حذف شود.

۱- تمام پرچسب های خودتان را با رفتن به بخش settings > Labels حذف نمایید.

۲-پاک کردن تمام نام های مستعار یا اکانت های وارد شده با رفتن به بخش setting > Accounts and Import

۳- پاک کردن تمام فیلتر های شخصی در مسیر setting > Filter and Blocked

۴- پاک کردن آدرس های فروارد شده از بخش Settings > Forwarding and POP/IMAP

امیدوارم این مطلب مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد برای بهتر شدن سایت می توانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!