ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

قابلیت Close Friends دراستوری اینستاگرام

۵۴۳۲۰۵c9-59ec-47f0-a2af-b5853942ce33

قابلیت Close Friends در استوری اینستاگرام

قابلیت Close Friend دراستوری اینستاگرام

با سلام خدمت همراهان عزیز سایت پی سی کوئست ، همانطور که میدانید پلتفرم اینستاگرام از قابلیتی به نام استوری برخوردار است ، شما با استفاده از این قابلیت میتوانید تصاویر ( عکس و ویدئو) مد نظرتان را برای تمام فالوور های خود به اشتراک بگذارید ، البته اینکار در صورتی امکان پذیر است که آن استوری عمومی باشد ، ولی در صورت داشتن یک استوری خصوصی باید از قابلیت Close Friends استفاده و دوستان و فالوور های خود را گلچین کنید

ولی اینکار چگونه انجام میشود  ؟ در ادامه به صورت کامل تر قابلیت Close Friends را مورد بررسی قرار خواهیم داد .

لطفا مثل همیشه تا پایان این آموزش همراهمان باشید .

کاربرد Close Friends در اینستاگرام :

قابلیت Close Friend دراستوری اینستاگرام

استوری اینستاگرام مقوله ای است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و موسسان اینستاگرام با توجه به مشاهده ی میزان محبوبیت بسیار بالای استوری سعی کردن با اپدیت و بهبود عملکرد این قابلیت کاربران خود را ترغیب به فعالیت بیشتر در این اپلیکیشن بکنند ، که این تلاش و آپدیت های باعث به وجود آمدن قابلیت Close Friends شده است ، خب قبل از قابلیت Close friends کاربران در زمینه استوری و به اشتراک گذاری مطالب خود با مشکلاتی مواجه بودن ، مشکلاتی که باعث میشد کاربران برای پنهان کردن استوری های خود از بعضی از اشخاص ، دنبال راه فرار بگردن ، راه هایی که باعث میشد بین Public وPrivate بودن اکانت خود یک گزینه را انتخاب کنند ، که این راه فرار باعث میشد شما بلاجبار بین Private کردن صفحه شخصی خود که ممکن است فالوور و باقی دنبال کنندگان خود را از دست بدهید و بین Public کردن صفحه ی شخصی خود که با اینکار علنا مجوز حضور تمام دنبال کنندگان خود را در تمام استوری های خود اعم از شخصی و چه غیر شخصی صادر خواهید کرد یک راه را انتخاب نمایید و یا هم کلا قید استوری گذاشتن را بزنید . راه دیگر شما هم این بود هر نحوی شده استوری خود را به اشتراک بگذارید ، خب یک استوری گذاشتن نباید باعث این میزان دغدغه بشود درست است ؟ در اینجا به اهمیت قابلیت Close Friends پی خواهید برد قابلیتی که با استفاده از آن قادر خواهید بود استوری های خصوصی خود را با تعداد مشخصی از دوستان و آشنایان که به انتخاب خودتان هم خواهد بود به اشتراک بگذارید آن هم در حالی که با اضافه کردن افراد مشخص به لیست Close Friends خود باقی دنبال کنندگان شما از انتشار آن استوری حتی باخبر هم نخواهند شد .

نشانه های حضور در لیست Close Friends ؟

قابلیت Close Friend دراستوری اینستاگرام

همانطور که میدانید به طور معمول دایره ی اطراف استوری به رنگ قرمز است ، ولی این رنگ درClose Friends فرق دارد ، و اگر کسی شما را در لیست دوستان نزدیک خود قرار بدهد دایره ی اطراف استوری به جای رنگ قرمز به رنگ سبز درخواهد آمد ، و همچنین در صورتی که شما در لیست دوستان نزدیک کسی باشید با باز کردن استوری آن شخص در سمت راست آیکون سبز رنگ Close Friends را مشاهده خواهید کرد .

ایجاد هایلایت در استوری های اختصاصی (Close friends) :

در ابتدا بهتر است توضیح کوتاهی درمورد هایلایت خدمتتان ارائه بدم : هایلایت به لیستی از استوری ها منتشر شده کاربر که به شکل یک آرشیو دائمی در پروفایل وی ذخیره شده و قابل رویت هم خواهد بود هایلایت می گویند ، ( برای توضیحات تکمیلی در خصوص Highlight میتوانید آموزش…. را مطالعه بفرمایید ) . نکته ی مهمی که باید بدانید این است که شما در استوری هایی که با دوستان نزدیک خود به اشتراک می گذارید هم میتوانید از قابلیت هایلایت کردن استفاده نمایید ، نگران نباشید هایلایت هایی که از استوری دوستان نزدیک به دست آمده است فقط به وسیله همان دوستان نزدیک قابل مشاهده است ، و باقی دنبال کنندگان شما هایلایت مورد نظر را مشاهده نخواهند کرد .

نحوه استفاده از قابلیت Close Friends در استوری اینستاگرام :

• در ابتدا شما باید اینستاگرام خود را به جدید ترین نسخه خود اپدیت کرده و سپس وارد اکانت خودتان بشوید .

قابلیت Close Friends دراستوری اینستاگرام

• در گام بعدی باید بر روی آیکن سه خطی که در بالای صفحه در گوشه سمت راست قرار دارد کلیک نمایید.

• با انتخاب ایکن سه خطی ، لیستی را مشاهده خواهید کرد در این لیست باید بر روی ایکنClose Friends کلیک کنید .

قابلیت Close Friends دراستوری اینستاگرام

• در این مرحله برای افزودن دوستان و آشناهای خود به لیست دوستان نزدیک باید بر رویAdd که جلوی نام مخاطبین قرار دارد کلیک کنید .

قابلیت Close Friend دراستوری اینستاگرام

• در صورتی که شخص خاصی را برای وارد کردن به لیستClose friends در ذهن دارید با وارد کردن نام کاربری آن شخص در کادر search سریع تر خواهید توانست به شخص مد نظرتان دسترسی پیدا نمایید .

• در مرحله ی اخر ، بعد از کامل کردن لیست خود باید بر روی گزینه ی Done کلیک نمایید تا لیست دوستان نزدیک شما با موفقیت ایجاد شود .

نکته : تنها تفاوتی که ضبط یک استوری معمولی با ضبط یک استوری Close Friends دارد انتخاب دایره سبز رنگ Close Friends به جای گزینه ی Your Story است ، پس شما قبل از ضبط استوری به جای انتخاب گزینه Your Story باید گزینه Close Friends را انتخاب نمایید .
نکته : لیست Close friends قابل ویرایش است ، یعنی میتوانید اشخاصی را به آن اضافه و یا حذف نمایید .
سوالات و مشکلات خود را می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید

مطالب مشابه اینستاگرام مانند بازیابی پیام های حذف شده در شبکه های اجتماعی را نیز میتوانید در سایت دنبال کنید.

موفق و پیروز باشید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!