باتری خود را بهتر شارژ کنیم …
با سلام خدمت کاربران دوستداشتنی پی سی کوئست در سری مطالب این روزهای پی سی کوئست قصد داشتیم دانش شمارا درباره باتریهای گوشیهای هوشمند افزایش دهیم!
قصد داشتیم به شما نکاتی را آموزش دهیم که بسیار برای شما کاربردی خواهد بود ، چه زمانی باتری را شارژ کنیم،چگونه مصرف کنیم،چگونه هوشمندانه استفاده و مراقبت کنیم …
امروز هم در ادامه همین مطالب قصد داریم در این مطلب نکاتی را پیرامون شارژ کردن مفیدتر را به شما ارائه دهیم …
تا پایان این مطلب همراه ما باشید …
تا حالا به این نکته توجه کردهاید که چرا باتریهای گوشیها پس از مدتی خیلی سریعتر شارژ شده و سریعتر هم خالی میشوند؟
تاکنون با چنین مشکلاتی روبرو شدهاید؟
اینیکی از ویژگیهای باتریهای لیتیوم یونی بهحساب میآید که تعداد دفعات شارژ آنها محدود است و در هر بار شارژ کردن کمی از ظرفیت آن کاهشیافته و در انتها پس از تعداد دفعات بسیار زیاده استفاده از دور خارج خواهند شد و نیاز است تا باتری خود را تعویض کنید …
توصیه ما به شما چیست؟
باید از راهی استفاده کرد که چرخهای که درباره باتریهای قلمی گفته شد را اصطلاحاً در باتریهای لیتیوم یونی هم کاهش داد و برای این کار پیشنهاد ما به شما این است که سعی کنید شارژ باتری خود رابین درصدهای 50 الی 70 بهطور متوسط مدیریت کنید.
اگر تلفن همراه شما از قابلیت شارژ سریع استفاده میکند حتماً سعی کنید در بیشتر موارد آن را در حالت خاموش قرار دهید تا دستگاه شما کمتر انرژی صرف شارژ سریع کند و کمتر گرم شود تا از اینسو آسیب کمتری به سیستم مدیریت باتری آن وارد شود.
همانطور که در آموزشهای گذشته گفته شد گرما یکی از بزرگترین دشمنان باتریها بهحساب میآید.
البته همانطور که در مطلب مقایسه باتریهای لیتیوم یونی و قلمی (نیکل) گفته شد مدل جدیدتر ظرفیت خود را فراموش نخواهد کرد اما ممکن است این ایراد در سیستم مدیریت آنکه در ریشه دستگاه اندرویدی شما در یک فایل مربوط به فایل باتری ذخیره میشود به وجود آید که می توانید این مشکل را از طریق کالیبره کردن باتری حل کنید.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که هرگز نباید در حین کار با گوشی آن را به شارژر متصل کنید …
می توانید آموزش مربوط به کالیبره کردن را از اینجا مطالعه فرمایید و همینطور برای مقایسه باتریهای نسل قدیمی نیکلی و نسل جدید لیتیوم یونی از اینجا وارد مطلب مربوطه شوید..