ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

مخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگرام

ac-image-WM1594461489uA

مخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگرام

 

با سلام خدمت کاربران سایت پی سی کوئست ، همانطور که میدانید تلگرام به عنوان یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در نزد مردم ایران به حساب میاید شما برای ثبت نام در این اپلیکیشن باید از شماره تلفن خود استفاده کنید و این یک عیب بزرگ در زمینه حفط حریم شخصی محسوب میشد .
البته تلگرام برای حفط حریم خصوصی و شخصی دو راه را برای کاربران خود تعبیه کرده است.
ما در این آموزش قصد داریم به این دو راه بپردازیم و به شما در زمینه حفط حریم شخصی خود در تلگرام کمک کنیم .
لطفا تا پایان این آموزش همراهمان باشید .

آموزش مخفی کردن شماره تلفن در تلگرام :

مخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگرام

همانطور که میدانید در تلگرام فقط مخاطبینی که شماره تلفن شما را به عنوان مخاطب درگوشی خود ذخیره دارن میتوانند شماره تلفن شما را مشاهده و به محظ ورود به اپلیکیشن تلگرام پیام Joind to telegram را از جانب شما دریافت و به شما خوش آمد بگویند .
تا اینجا به طور حتم برای شما مشکلی به وجود نخواهد آمد ، چون فقط دوستان و آشنایان شما میتوانند شماره شما رو مشاهده بکنند .
ولی در آپدیت های اخیر تلگرام قابلیتی به این اپلیکیشن اضافه شده است که شما با استفاده از آن میتوانید کاربران را بدون داشتن شماره تلفن به مخاطبین خود اضافه کنید .
خب دراین صورت شماره شما برای تمام مخاطبین تلگرام از جمله دوستان ، آشنایان، خانواده و غریبه ها قابل مشاهده خواهد بود و این یک دردسر بزرگ به حساب می آید . این دردسر تبعات ناخوشایندی برای شما به همراه خواهد داشت ،
ولی با راه حل هایی که درادامه در خصوص مخفی کردن شماره در اپلیکیشن تلگرام بهتان ارائه خواهیم داد میتوانید از این دردسر ها در امان بمانید و اطلاعات شما برای کاربران تلگرام به صورت unknown در بیاید .

راه حل  :

• در گام اول وارد تلگرام شده ، به بخش Settings بروید .
• سپس به بخش Privacy and Security رفته و گزینه ی Phone Number را لمس کنید.
• در بخش Who Can see my Phone Number ? با سه گزینه روبرو خواهید شد .

مخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگرام مخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگراممخفی کردن شماره تلفن در اپلیکیشن تلگرام

 

Everybody :

انتخاب این گزینه باعث میشود تمام کاربران تلگرام چه آشنا و چه غریبه بتوانند شماره شما را مشاهده بکنند
انتخاب گزینه ی Everybody باعث ضاهر شدن گزینه ی Never Allow درقسمت Add Exceptions میشود.
گزینه ی Never Allow به معنی این است که وضعیت دیده شدن شماره شما در تلگرام درهرحالتی که باشد یعنی چه در حالت Everybody ، چه MY Contacs و چه Nobody باشد ، یکسری مخاطب که برایشان استثنا قائل هستین نتوانند شماره شما را ببینید .
شما با انتخاب گزینه ی Add users که در مقابل گزینه ی Never Allow قرار دارد میتوانید مخاطبینی که میخواهید برایشان استثنا قائل شوید را انتخاب کنید .
برای انجام اینکار بعد از انتخاب Add Users کاربران که نمیخواهید شماره شما را ببینند را انتخاب و در اخر هم گزینه تیک آبی را لمس خواهید کرد .

My contacts :

انتخاب این گزینه باعث میشود فقط مخاطبین شما قادر به دیدن شماره شما باشند . دقت کنید اگر شما جز مخاطب کسی باشی و اون تو لیست شما نباشد پس شمارتون براش نشان داده نمی شود.
انتخاب گزینه ی My contactsهمانند گزینه ی Everybody گزینه هایی را برای شما در قسمت Add Exceptions به نمایش در خواهد آورد .
گزینه ی Always Allow : گزینه ی Always Allow برخلاف گزینه ی Never Allow باعث میشود وضعیت دیده شدن شماره شما درتلگرام درهرحالتی که باشد برای یکسری از مخاطبین غیر قابل نمایش باشد .
برای اضافه کردن مخاطب به گزینه ی Always Allow همانند گزینه ی Never Allow باید بر روی گزینه ی Add Users کلیک کرده وسپس کاربرانی که میخواهید شماره شما را در هر حالتی ببینند را انتخاب و در اخر هم گزینه تیک آبی را لمس بکنید .

گزینه ی Never Allow : همانطور که گفتیم با استفاده از گزینه ی Never Allow مخاطبینی که میخواهید برایشان استثنا قائل شوید را میتوانید انتخاب کنید .
برای انجام اینکار هم باید گزینه ی Add Users را انتخاب وسپس کاربرانی که نمیخواهید شماره شما را ببینند را انتخاب و در اخر هم گزینه تیک آبی را لمس بکنید .

Nobody :

انتخاب این گزینه هم باعث میشود تمام کاربران چه مخاطبان و چه غریبه ها نمی توانند شماره شما را مشاهده کنند.
گزینه ی Nobody بخش جداگانه ای دارد ، بخشی به نام Who can Find me by my number? (چه کسانی با استفاده از شماره تلفن میتوانند شما را پیدا کنند).
بخش Who can Find me by my number? دارای دو گزینه است :
Everybody : انتخاب این گزینه باعث میشود همه کاربران چه آشنا و چه غریبه بتوانند شماره شما را پیدا کنند .
My contacts : انتخاب این گزینه باعث میشود فقط مخاطبان شما با استفاده از شماره قادر به پیدا کردن شما باشند .

شما با استفاده ازاین اموزش میتوانید تغییراتی که به دنبالش هستین را در اکانت خود ایجاد کنید .

امیدوارم این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد .

مطالب مشابه تلگرام مانند نحوه ی بک آپ گرفتن از چت های تلگرام  را نیز میتوانید در سایت دنبال کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!