ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

دیدگاه ها

  • Melika نوامبر 17, 2017 :: 00:32
    0 0

    سلام.ببخشید میخواستم بدونم که اگه اون زمان self destructs برسه همه چی همونطور پاک میشه که وقتی دیلیت اکانت میکنیم پاک میشه؟یعنی عکس پروفایل…شماره تلفن و چیزای دیگه،همش پاک میشه؟

    • جواد انصاری نوامبر 18, 2017 :: 09:21
      0 0

      بله دقیقا مشابه دیلت اکانته

  • امیر دسامبر 3, 2015 :: 11:14
    0 0

    چطور باید متوجه بشیم که توسط یه لینک خاص در تلگرام با وارد شدن بهش هک شدیم؟؟؟؟؟؟

  • امیر دسامبر 2, 2015 :: 19:12
    0 0

    سلام
    یعنی عکس های به انتشار گذاشته شده از ما در پی وی افراد هم از سزور تلگرام پاک میشه؟؟؟؟؟؟

    • جواد انصاری دسامبر 3, 2015 :: 08:47
      0 0

      هر انچه مربوط به اکانت شما بشه پاک خواهد شد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!