ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

دعوتنامه اچ‌تی‌سی برای 13 شهریور: آیا اولین اندرویدی 64 بیتی در راه است؟

htc-ifa-breakfast
htc-ifa-breakfast
دعوتنامه اچ‌تی‌سی برای 13 شهریور: آیا اولین اندرویدی 64 بیتی در راه است؟

دعوتنامه اچ‌تی‌سی برای 13 شهریور: آیا اولین اندرویدی 64 بیتی در راه است؟

پس از سامسونگ، سونی، نوکیا، ایسوس و … حالا نوبت به اچ‌تی‌سی رسیده تا دعوتنامه خود را برای مراسمی پیش از شروع نمایشگاه IFA 2014 در برلین ارسال کنید. در این دعوتنامه به گوشی یا گوشی‌های جدیدی اشاره شده که ممکن است اولین اندرویدی‌های 64 بیتی باشند.

همان‌طور که در تصویر دعوتنامه مشاهده می‌کنید اچ‌تی‌سی خبرنگاران را به یک صبحانه در صبح روز 13 شهریور در برلین دعوت کرده است. در این دعوتنامه به وضوح واژه اسمارت‌فون به چشم می‌خورد و باید منتظر حداقل یک گوشی جدید از این کمپانی تایوانی باشیم.

HTC-A11

بعد از آنکه اپل پای پردازنده های 64 بیتی را به گوشی های خود باز کرد حالا نوبت اندرویدی هاست که کاری بکنند.چند روز پیش تصاویری از یک گوشی میان‌رده اچ‌تی‌سی با نام رمز HTC A11  درزکرد که گفته می‌شد از چیپست کوالکام اسنپ‌دراگون 410 استفاده خواهد کرد. این پردازنده شاید قدرت مقابله با پرچمداران اخیر را نداشته باشد اما بالاخره اولین چیپست اندرویدی 64 بیتی است و احتمالاً عملکرد بهتری از سایر میان‌رده‌ها خواهد داشت. انتظار داریم اچ‌تی‌سی این گوشی را در مراسم مذکور رسماً معرفی کند.

HTC-Smartwatchعلاوه بر این گوشی اچ‌تی‌سی شاید بالاخره ساعت هوشمند خود را با سیستم‌عامل Android Wear معرفی کند. ال‌جی، سامسونگ و موتورولا از ساعت‌های خود رونمایی کرده و ایسوس نیز قصداین کار را دارد. به این ترتیب بعید نیست که اچ‌تی‌سی نیز Smartwatch خودش را در این مراسم رونمایی کند.

منبع :Androidauthority

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!