ترک تحصیل بیژن استرس تنها به خاطر تفریح ما
بیژن استرس اسمی که حتما شنیده و یا کلیپ آن را دیده اید کودکی که به علت استرس هنگام پرسش شفاهی معلم قادر به پاسخگویی سوالات نبود و جواب های عجیب و غریب و خنده داری میداد این کلیپ توسط معلم این دانش آموز نشر پیدا کرد تا آنجا که اگر نام بیژن استرس را در گوگل جستجو کنید پی به گستردگی نشر آن خواهید برد این کودک پس از گذشت چند سال و رسیدن به سن نوجوانی و با مشاهده این حجمه انتشار و تمسخر مردم ترک تحصیل کرد وی علت این ترک تحصیل را تمسخر مردم و باور این موضوع که واقعا توانایی ادامه تحصیل ندارد اعلام نمود.
چند درصد ما در دوران کودکی و حتی نوجوانی هنگام پرسش شفاهی دچار استرس میشدیم؟ آیا دوست داشتیم چنین رفتاری با ما شود؟ آیا حاضریم جای خود را با بیژن عزیز عوض کنیم؟ آیا هنگام انتشار این کلیپ به چنین مواردی فکر میکردیم؟
در خبر ها آمده که معلم بیژن مدام سعی دارد از طریق اس ام اس تماس و…. از وی عذر خواهی کند!!! آقای معلم آیا اینکار فایده ای دارد؟ نوش دارو بعد مرگ صحراب؟ زمانی معلم محرم اسرار دانش آموز بود و کلاس درس حرمت خود را داشت یادآور میشوم که طبق قانون حریم کلاس درس آنقدر مهم است که هر فرد با هر مقام و منصبی برای ورود به آن باید از معلم اجازه بگیرد و معلم در صدور این اجازه کاملا مختار است اما این معلم توسط موبایل خود و به کمک شبکه های اجتماعی و همچنین به کمک من و شما حرمت یک کلاس شان و شخصیت یک انسان را نابود نمود.
بد نیست در نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی و نشر مطالب اندکی تأمل کنیم؟ چیز هایی که نشر می دهیم چه جایگاهی دارند؟ چه محتوایی دارند؟چه مقصودی را دنبال میکنند؟ و ….
بیژن عزیز من و تمام همکارانم در سایت پی سی کوئست رسما از تو عذرخواهی میکنیم و طلب بخشش داریم. کاربران گرامی آنقدر انتشار دهید تا به دست همه برسد.