بالا بردن عمر باتری در گوشی اندرویدی
با بالارفتن سرعت تولید نرم افزارها و برنامه های اندرویدی که روز به روز بر کیفیت آنها افزوده می شود، مشکل کمبود شارژ باتری برای پشتیبانی از این حجم برنامه ها، بیش از پیش احساس می شود.
البته با تولید باتری های قوی تر و آمدن نسخه های بالاتر اندروید، سعی شده که این مشکل برطرف شود. ولی جدا از این موارد میتوان با انجام تنظیماتی در گوشی خود، از اجرای بی مورد بعضی نرم افزار ها که باعث مصرف انرژی می شوند جلوگیری کرد. تمام این تنظیمات در اندروید 4.4 تست شده اند و برخی از آنها مخصوص این نسخه و یا بالاتر از آن می باشند.
یکی از این تنظیمات مربوط به قسمت Location اندروید می باشد که موقعیت جغرافیایی شما را نشان می دهد. این قابلیت با تمام مزایایی که دارد، یک عیب دارد که آن مصرف باتری می باشد. به خصوص وقتی به برنامه نیاز نداریم.
اما اندروید KitKat 4.4 با ارائه راه حلی جدید در GPS که با نام Battery Saving شناخته میشود، تلاش دارد تا این مشکل را حل کند. این راه حل به گونهای عمل میکند که تعداد نقاط مرجعی که برای پیدا کردن مکان شما استفاده میشود را به حداقل میرساند و بنابراین مصرف انرژی باتری شما کاهش پیدا میکند. برای فعالسازی این حالت، باید از مسیر زیر بروید:
وارد Setting شده، در تب General گزینه Location را انتخاب کنید.
حالا بر روی Mode کلیک کرده و در اینجا Battery Saving را انتخاب می کنید.
همچنین هر موقع دوباره نیازمند ردیابی دقیق شدید، این تنظیمات را به حالت دقت بالا (high accuracy) بازگردانید.
“Ok Google” را غیر فعال کنید:
یکی از ویژگی های جالب اندروید همین قابلیت می باشد که به شما اجازه می دهد چه در Google Now و چه در صفحه اصلی گوشی هر چیزی را که خواستید نوشته و با گفتن Ok Google جستجو را آغاز کنید. مشکل کار اینجاست که هم در طولانی مدت این روش به کارتان نمی آید و هم این که چون همیشه در حال گوش دادن به فرمان شماست پس در حال مصرف باتری گوشی نیز می باشد که این اصلا چیز خوبی نیست. برای خاموش کردن آن باید از مسیر زیر تنظیمات را انجام دهید:
Google Now > Settings > Voice. در اینجا مانند تصویر زیر گزینه “Ok Google”Hotword Detection را انتخاب کرده و غیر فعال کنید.
NFC و WIFI را تنها زمانی که نیازمند آن هستید، روشن کنید:
اگر گوشی هوشمند شما WIFI و NFC دارد که احتمالا همینطور است، بهتر است زمانی که از آن استفاده نمی کنید آن را خاموش کنید.برای این کار از Setting و سپس Share & connect(یا گزینه شبیه به این) می توانید NFC را خاموش کنید.
از همسان سازی بی مورد دوری کنید:
وقتی که به حساب کاربری گوگل خود وارد میشوید، گوگل فرض میکند که شما خواستار همسانسازی (sync) همهچیز حتی برنامههای Google Play و عکسهایتان هستید.
هربار که شما عکسبرداری میکنید، گوگل آن را بر روی حساب شما به عنوان نسخه پشتیبانی (back up) آپلود میکند. این موضوع میتواند علاوه بر مصرف دیتا و اینترنت به عمر باتری اثر منفی بگذارد.
اما راه ساده ای برای تغییر این موضوع وجود دارد. به تنظیمات بروید و آدرس ایمیل خود را زیر اکانتها پیدا کنید. روی اسم اکانت خود برای دسترسی به تنظیمات همسانسازی کلیک کنید. اینجا جایی است که میتوانید قسمتهایی را که نمیخواهید همسانسازی شود از جمله google photos را پیدا نمایید. راه حل دوم که ساده تر هست، این است که از این مسیر پیروی کنید:
وارد گالری شوید و سپس setting را انتخاب کنید.
در اینجا با انتخاب Account & Sync و انتخاب برنامه مورد نظر تنظیمات لازم را انجام دهید. همچنین می توانید تیک Auto Sync را بردارید تا همگام سازی اتوماتیک لغو شود.
همچنین میتوانید برای اطمینان از سلامت باتری، مطلب«تشخیص سلامت باتری موبایل با یک ترقند ساده!» را مطالعه کنید.
برای حمایت از سایت پی سی کوئست شارژ خودتون رو از این لینک تهیه کنید.