ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

آموزش چگونگی آپدیت بایوس مادربرد

1923626_orig
آموزش چگونگی آپدیت بایوس مادربرد
آموزش چگونگی آپدیت بایوس مادربرد

همه مادربرد ها بر روی خود یک آی سی از نوع EEPROM دارند که برنامه بایوس بر روی آن نصب میشود. برنامه موجود اولین برنامه ای است که پس از روشن شدن سیستم اجرا شده و کنترل سیستم را برعهده میگیرد. همواره سازندگان مادربرد برای بایوس محصولات خود به روز رسانی هایی را قرار میدهند که ممکن است برای رفع مشکلات و یا بهبود و یا افزودن قابلیتی جدید به مادربرد باشد که در توضیحات هر بروز رسانی یا همان آپدیت آمده است اما چطور باید این برنامه را آپدیت نمود.

آموزش را به دو بخش تقسیم میکنیم یکی مربوط به سلطان مادربردها یعنی ASUS و دیگری مربوط به سایر مادربرد ها که مشابه یکدیگرند.

توجه: این آموزش زمانی جواب میدهد که بایوس بر روی مادربرد نصب بوده و سالم باشد یعنی کامپیوتر تصویر دهد اگر غیر این بود تنها راه شما استفاه از پروگرامرهای آی سی برای رفع این مشکل است.

  • مادربردهای ASUS :

دلیل اینکه مادربردهای ایسوس را متمایز نموده ایم این است که ایسوس تنها شرکتیست که یک برنامه اجرایی تحت ویندوز ارائه نموده که کاربران به کمک آن به راحتی میتوانند بایوس خود را آپدیت نمایند. برای آپدیت بایوس مراحل زیر را دنبال کنید.

ابندا وارد سایت ایسوس شده و آخرین بایوس ارائه شده مربوط به مادربرد خود را دانلود نمایید دقت نمایید که آپدیت بایوس ورژن بتا نباشد در ضمن مطمئن شوید که بایوس مادربرد خود را دانلود می نمایید سپس برنامه ASUS Update را از جعبه دانلود پایان همین مطلب دانلود و بر روی سیستم خود نصب نمایید. فایل بایوس دانلود شده را از حالت فشرده خارج نمایید خواهید دید که یکی از فایل ها با پسوند rom و یا bin میباشد که این فایل فایل بایوس است می توانید بقیه فایل ها را پاک کنید.

برنامه آپدیت ایسوس را اجرا کنید بهتر است هنگام انجام آپدیت هیچ برنامه ای در حالت اجرا نباشد ویروس یاب را نیز غیر فعال کنید بهترین پیشنهاد این است که این کار را در حالت Safe Mode انجام دهید. محیط برنامه بسیار ساده است مرحله اول انتخاب نوع آپدیت است که شما باید از نوار کشویی گزینه Update BIOS from files را انتخاب نموده و بر روی Next کلیک کنید.

1در مرحله بعد برنامه از شما درخواست فایل آپدیت را مینماید که باید در پنجره باز شده فایل را انتخاب نموده و برروی Open کلیک کنید.

2پس از اینکه فایل انتخاب شد پنجره جدیدی باز میشود تنظیمات را مانند شکل زیر قرار داده و برروی Flash کلیک کنید.

3عملیات بروز رسانی در سه مرحله انجام میشود ابتدا بایوس قدیمی پاک شده و سپس بایوس جدید در آی سی فلش می شود و در نهایت برنامه اقدام به بررسی درست انجام شدن بروز رسانی می نماید و اگر درست بود پیغام ریست سیستم را به شما می دهد. کار تمام است و شما بایوس مادربرد ایسوس خود را آپدیت نمودید.

دیدگاه ها

  • sahand اکتبر 12, 2019 :: 08:42
    0 0

    با سلام و تشکر از نظرات دوستان
    مهمترین قسمت تهیه کردن فایل بایوس و فریمور مربوط به دستگاه هست که میتونید از سایتای مختلف تو اینترنت مثلا Gpak.ir تهیه کنید . فقط دقت داشته باشید نگارش یا همون ورژن فایل هم اهمیت داره ، هم نگارش نرم افزاری که با Ver یا HW مشخص میشه و هم نگارش سخت افزاری که با Rev یا FW مشخص میشه .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!