آموزش وردپرس
خانه \ آموزش \ هماهنگ سازی پوشه های DropBox را سفارشی کنید

هماهنگ سازی پوشه های DropBox را سفارشی کنید

هماهنگ سازی پوشه های DropBox را سفارشی کنید

هماهنگ سازی پوشه های DropBox را سفارشی کنید
هماهنگ سازی پوشه های DropBox را سفارشی کنید

کاربردی بودن  فضاهای ابری سبب شده تا بر تعداد کاربران آن روز به روز افزوده شود.

کاربران اطلاعات مهم و اطلاعاتی که میخواهند هرجایی به آن در دسترسی داشه باشند را در این فضاها که عمدتا رایگان هم هستند قرار میدهند.

یکی از معروف ترین و محبوب ترین فضاهای ابری در بین کاربران DropBox میباشد.

اگر دراپ‌باکس را در چند کامپیوتر نصب کرده‌اید یا یک حساب مشترک با اعضای خانواده دارید، امکان دارد پوشه‌های خاصی وجود داشته باشند که نخواهید آن‌ها را میان تمام دستگاه‌ها هماهنگ‌سازی کنید.

علی‌الخصوص اگر فضای هاردتان پایین است و یا اطلاعات شخصی باشد.

خوشبختانه دراپ‌باکس به شما اجازه می‌دهد که پوشه‌های خاصی را برای هماهنگ‌سازی انتخاب نمایید. به این کار هماهنگ‌سازی منتخب می‌گویند.

در این نوشتار آموزش هماهنگ سازی منتخب در DropBox را برای شما آماده کرده ایم:

ابتدا آیکون دراپ‌باکس را در گوشه‌ی سمت راست و پایین ویندوزتان بیابید. در ویندوز احتمالاً می‌بایست بر روی علامت مثلث (فلش بالا) در همان نقطه کلیک کنید تا بتوانید آیکون‌هایی که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند را پیدا کنید. در سیستم عامل Mac نیز می‌توانید آن را در بخش منو مشاهده کنید.

سیستم عاملتان هرچه که باشد فرقی نمی‌کند.

شما پنجره‌ی استاندارد دراپ‌باکس را که شامل فهرستی کشویی از فایل‌هایی که اخیراً هماهنگ شده می‌باشد، مشاهده خواهید کرد.

بر روی آیکون چرخ‌دنده کلیک کرده و سپس گزینه‌ی «Preferences» را انتخاب کنید.

پنجره‌ای ظاهر خواهد شد. بر روی تب «Account» در این پنجره کلیک کرده و سپس دکمه‌ای که برچسب «Selective Sync» دارد را انتخاب نمایید.

از این‌جا، یک پنجره‌ی فرعی ظاهر خواهد شد که به شما اجازه می‌دهد تیک مربوط به پوشه‌ها یا زیرپوشه‌های مشخصی را بردارید.

تیک مربوط به هر موردی که نمی‌خواهید هماهنگ‌سازی شود را بردارید.

به عنوان مثال من حساب مشترکی با همسرم دارم، پس می‌توانم پوشه‌ی شخصی مربوط به کار وی را از حالت هماهنگ‌سازی خارج کنم.

توجه داشته باشید که برداشتن تیک یک پوشه به معنای حذف‌شدن آن از فضای ابری یا هر کامپیوتر دیگر نیست.

کلیه‌ی این کارها باعث می‌شود که دیگر پوشه‌ی موردنظر بر روی کامپیوتر کنونی هماهنگ‌سازی نشود.

اگر فایل‌هایی در سایر کامپیوترها هستند که آن‌ها را نمی‌خواهید، می‌بایست همین فرایند را در آن دستگاه‌ها نیز انجام دهید.

وقتی که پوشه‌های مشخصی را برای عدم هماهنگ‌‎سازی انتخاب کردید، بر روی «Update» کلیک کنید.

دراپ‌باکس از شما می‌خواهد که این تصمیم را تایید کرده و عواقب این کار را به شما توضیح می‌دهد.

امیدوارم آموزش هماهنگ سازی منتخب در  DropBox مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

درباره ی جواد انصاری

جواد انصاری
جواد انصاری مدیر ارشد سایت پی سی کوئست سایت پی سی کوئست را در سال 92 تا سیس کرده و بارویکرد تولید محتوی مفید و آموزشی برای کاربران پا در این عرصه نهاده است فارغ التحصیل مقطع لیسانس در رشته ICT و متخصص در زمینه هارد دیسک و بازیابی اطلاعات ای دی تلگرام https:\\telegram.me\AriaSystem

همچنین ببینید

آپدیت شدن تلگرام بتا همراه با ویژگی های جدید

آپدیت شدن تلگرام بتا همراه با ویژگی های جدید آپدیت جدید تلگرام بتا با شماره …

  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود. از ارسال پرسش تکراری خودداری نمایید.
  • لطفا قبل از ارسال پرسش سوالات قبلی را مرور نمایید. ممکن است سوال شما قبلا پاسخ داده شده باشد.
  • سعی میکنیم نظرات شما رو تا 24 ساعت جواب بدیم
  • فقط به نظرات فارسی جواب داده می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

اکانت آپدیت نود32