ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال

recycle-bin
چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال
چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال

اگر شما کاربر ویندوز باشید حتما میدانید که پس از اینکه فایلی را حذف نمودید آن فایل به سطل آشغال می رود و مستقیم و به یک باره حذف نمی شود . این دو مرحله شدن کار شاید شما را آزار دهد و شما را به این فکر انداخته باشد که به فکر راه حلی برای این موضوع بگردید . به صورت عادی و در تمامی ویندوزها شما میتوانید با کلیدهای ترکیبی Shift+Delete یک فایل را در یک مرحله حذف نمایید . اما زمانی که با استفاده از کلیک راست یک فایل را حذف میکنید چطور ؟ آنوقت چه باید کرد ؟ ما به شما روشی را آموزش خواهیم داد که دیگر فایل های شما پس از حذف به سطل آشغال نروند . فقط کافی است که مراحل زیر را دنبال کنید . 

بر روی سطل آشغال یا همان Recycle Bin کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید . 

چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال
چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال

در این قسمت گزینه دوم یعنی Don’t Move … را انتخاب کرده و بر روی OK کلیک کنید . 

چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال
چگونگی حذف فایل ها بدون فرستادن آنها به سطل آشغال

از این به بعد فایل های شما پس از حذف به یکباره حذف خواهند شد و به سطل آشغال منتقل نخواهند شد پس در حذف فایل هایتان دقت کنید . 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *